Σε εκδήλωση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου παρουσιάστηκαν οι δομές Διά Βίου Μάθησης του δήμου Αγρινίου.

Στόχος της εκδήλωσης, η παρουσίαση των δομών Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Αγρινίου και η ενημέρωση των πολιτών σχετικά με τα εκπαιδευτικά προγράμματα που μπορούν να επιλέξουν.

Η συμμετοχή του κόσμου ήταν σημαντική ενώ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν ενδιαφέρουσες συζητήσεις μεταξύ κοινού και εκπροσώπων των δομών.

«Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Δήμος Αγρινίου σε συνεργασία με το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης Δήμου Αγρινίου, το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Αγρινίου, το Ι.Ε.Κ. Αγρινίου, το Ι.Ε.Κ. Ο.Α.Ε.Δ. Αγρινίου και το Ι.Ε.Κ. Βοηθών Νοσηλευτών Νοσοκομείου Αγρινίου.

Σε δηλώσεις του, στο AgrinioTV,ο αντιδήμαρχος Γιώργος Καραμητσόπουλος, αρμόδιος του Τμήματος Βιβλιοθηκών και Αρχείων της Διεύθυνσης Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Αγρινίου, ανέφερε:

Ο Δήμος Αγρινίου έλαβε μία πρωτοβουλία να παρουσιάσει τις δομές Διά Βίου Μάθησης που λειτουργούν εντός του δήμου. Αναφέρομαι σε Δομές Γενικής Εκπαίδευσης όπως είναι το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης Δήμου Αγρινίου, το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Αγρινίου καθώς και τα τρία Ι.Ε.Κ. που λειτουργούν, δηλαδή Ι.Ε.Κ. Βοηθών Νοσηλευτών Νοσοκομείου Αγρινίου, το Ι.Ε.Κ. Αγρινίου και το Ι.Ε.Κ. Ο.Α.Ε.Δ. Αγρινίου».

Τέτοιες πρωτοβουλίες της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι απαραίτητο να λαμβάνονται και ιδιαίτερα από τους δήμους που βρίσκονται στον Α’ Βαθμό, γιατί μπορεί να αφουγκράζεται τις ανάγκες της κοινωνίας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *